به گزارش ورزش ۱۹، امیرشقاقیدر خصوص ادعای «نگار علی محمدی» کایاک سوار کشور در خصوص اینکه دارویی که مصرف آن منجر به مثبت شدن تست دوپینگش شده با نسخه پزشک بوده است، افزود: مگر می شود ورزشکاری که در سطح قهرمانی فعالیت می کند با داروهای ممنوعه آشنایی نداشته باشد. علی محمدی با چنین صحبت هایی به دنبال کاهش محرومیت خود است .
وی گفت: فدراسیون برای آگاهی ورزشکاران از داروهای ممنوعه و پیشگیری از احتمال دوپینگ انواع کارگاه های آموزشی را برگزار کرده است و بروشورها و جزوات لازم نیز در این زمینه وجود دارد و عملا کسی نمی تواند ادعای ناآگاهی نسبت به چنین موضوعی داشته باشد.
این مسئول ورزش زنان گفت: همیشه به ورزشکاران توصیه می شود که یک روش تمرینی درست را در پیش گرفته و در صورتی که با این تمرینات
نیاز به استفاده از مکمل داشتند، از مکمل های شناخته و تست شده استفاده کنند.
وی با بیان اینکه ورزشکاران باید مطمئن شوند که مکمل های مورد استفاده شان مواد هورمونی یا استروئیدی نداشته باشد، افزود: ورزشکاران در صورتی که از ترکیب مکمل ها مطمئن نیستند، باید به ستاد ملی مبارزه با دوپینگ مراجعه کرده و درخواست آزمایش یا بررسی مکمل را بدهند که خوشبختانه این ستاد بدون هیچ هزینه ای این کار را برای آنان انجام می دهد.
امیر شقاقی گفت: بار دیگر تاکید می کنم ورزشکاران برای کسب موفقیت باید یک روش درست و منظم را در پیش بگیرند و اطمینان داشته باشند با پشتکار و جدیت به بهترین درجات در ورزش قهرمانی و حرفه ای می رسند.
امیر شقاقی به آغاز اردوهای تمرینی قایقرانان از ابتدای آذر ماه نیز اشاره کرد و گفت: تمرین های آب های آرام، روئینگ و اسلالوم براساس برنامه های ارایه شده از سوی کادر فنی برای حضور موفق در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا از ابتدای آذر ماه شروع می شود .
وی ادامه داد: اگر هیات های استانی بتوانند شرایط را برای تمرین ورزشکاران در استان های محل زندگیشان فراهم کنند، قطعا لزومی به برگزاری اردوهای طولانی مدت نیست./ایرنا
نایب رئیس فدراسیون قایقرانی عنوان کرد؛
دوپینگ اتفاقی نیست/ورزشکار متخلف باید پاسخگو باشد

پاسخ دهید